Suspiciune de osteosarcom. Iza, ciobanesc german.

Iza este un ciobanesc german de 8 ani, care a fost adusa in clinica noastra cu o leziune, ce a aparut cu aproximativ 6 luni in urma.
Dezvoltarea acesteia a fost lenta dar care, in timp, a dus la deprecierea starii generale pentru ca, in astfel de cazuri durerea cauzata se intensifica odata cu avansarea bolii.
Tratamentul a inceput imediat, constand in interventie chirurgicala, realizata de medicul Gihan Arzoiu din cadrul clinicii VETZONE.
Operatia a avut ca scop principal indepartarea cat mai riguroasa a tesutului afectat.
Pentru ca exista suspiciunea de osteosarcom au fost trimise catre laborator, pentru exeminare histopatologica, probe tisulare prelevate in timpul interventiei chirurgicale.
Pe langa semnele clinice au fost realizate examinari radiologice succesive pentru a observa in dinamica modificarile specifice de tipul proliferarilor osoase sau distructiei osoase.
In functie de rezultatele de laborator vom stabili o schema de tratament de lunga durata, astfel incat, Iza sa se poata bucura de o viata normala.
Familia ei va avea responsabilitatea ca pe langa toata dragostea oferita, sa revina la reevaluare radiologica pentru analiza comparativa a imaginilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *