Câini ai străzii, înainte şi după… salvarea lor. 4 cazuri impresionante

Nu de puţine ori am rămas împietriţi în faţa imaginilor cu patrupezi canini ai străzii, aflaţi la un pas de moarte. Din fericire, o parte dintre aceştia sunt salvaţi de către adăposturile pentru animale sau de către membrii ONG-urile de profil. Din nefericire, însă, aceste cazuri sunt mult prea puţine…

Dar câinii din imaginile de mai jos sunt dintre cei mai norocoşi… Iată cum arătau micuţii, înainte ca oamenii cu suflet să le salveze vieţile, şi care sunt poveştile care i-au marcat pe viaţă:

Chowda – Chowda este un câine salvat din scara unui bloc, de către membrii unui ONG.

Atunci când a fost găsit, oasele i se atrofiau şi suferea de boli de piele. După patru luni, micuţa şi-a revenit aproape total, iar după cinci luni a fost adoptat de un cuplu din New York.

Acum locuieşte cu sora sa din rasa pit bull, Meisha, şi s-a obişnuit cu săruturile primite adesea de la familia ei.

Bea  – Bea este un pit bull de doi anişori care a ajuns la ASPCA ,organizaţia din SUA care are drept scop prevenirea abuzurilor faţă de animale, rănită profund la cap.

Micuţa a fost supusă unui violenţe şi, ca atare, nu suporta prezenţa oamenilor. Din fericire, membrii ASPCA au reuşit să se apropie de ea, să o trateze şi să se vindece, iar acum s-a obişnuit deja cu noua familie iubitoare, care a adoptat-o fără să stea pe gânduri.

Charlotte – Charlotte era grav rănită şi abandonată într-o pungă la marginea drumului, atunci când a fost găsită. După 6 luni de tratament la cap şi la lăbuţe, Charlotte şi-a revenit şi a fost adoptată de o familie dornică să îi ofere toată dragostea din lume.

Fraggle – Acest pit bull de trei anişori a fost găsit închis într-o valiză, înfometat şi rănit. Deşi progresul este lent, acest micuţ este pe drumul cel bun şi de-abia aşteaptă să îşi primească şansa la o nouă viaţă de la o familie adoptivă.

 Sursa: Buzz Feed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *