Scopul VetZone

Sanatatea micilor nostri prieteni

DESPRE NOI

Dupa 11 ani de practica medical veterinara, in care am tratat mii de cazuri, am invatat ca medicina nu are limite… si ca intotdeauna exista loc pentru a imbunatati actul medical pentru micii nostri pacienti.

Ideea construirii unui spital veterinar a venit mi-a venit acum 4 ani, cand am realizat ca pentru a salva cat mai multe animalute si pentru a oferi un act medical de calitate, trebuie sa indeplinesti alte conditii decat cele dintr-o clinica simpla,  conditii care tin de sterilitate, de intretinerea post-operatorie, tipul de anestezie etc.

La ora actuala SPITALUL VETERINAR VETZONE detine cea mai complexa aparatura de anestezie inhalatorie, cu monitor de anestezie , camera de oxigen post operatorie, incubator cu nebulizator si aerosoli, endoscopie, echograf de ultima generatie, radiologie, un laborator  si o sala de internare  monitorizata permanent de personal medical calificat.

In cadrul clinicii va asteapta o echipa dedicata de 6 medici specializati pe domenii diferite , precum si 6 asistenti gata oricand sa va ofere cele mai bune sfaturi si informatii toate avand un singur  scop comun: SANATATEA PRIETENULUI NOSTRU!

Dr. Leica Laurentiu, Fondator Vet-Zone

Laurentiu Leica

Laurentiu Leica

Fondator, Doctor

Dr. Leica Laurentiu - am absolvit facultatea de medicina veterinara UASMV la Iasi promotia 2003. In anul 2005 - am absolvit cursuri de Masterat in domeniu de CLINICA SI EPIDEMIOLOGIE VETERINARA din Iasi.
In anul 2007 - titlu de MEDIC PRIMAR - BUCURESTI
Actual doctorand al facultatii de medicina veterinara Bucuresti - Clinica de Parazitologie.
Sunt un medic dedicat si in permanenta evolutie profesionala. Imi doresc ca prin mine si prin echipa pe care o conduc sa ofer cele mai profesionale acte medicale.
Competente: ortopedie , oftalmologie, medicina interna, chirurgie generala.

Cristina Leica

Cristina Leica

Doctor

Am absolvit facultatea de medicina veterinara din cadrul USAMV IASI, promotia 2005. Sunt o persoana sociabila, dinamica, optimista, cu mare putere de intelegere pentru cei din jur. Imi place sa comunic permanent cu oamenii, sa ascult ce au de spus, sa interactionam in permanenta. In cadrul echipei ocup functia de manager al spitalului.

Adrian Leontescu

Adrian Leontescu

Doctor

Am absolvit facultatea de Medicina Veterinara Cluj-Napoca in anul 2014 si de cand ma stiu imi plac animalele, crescand alaturi de catelul meu si trei pisici.
Sunt un om calm, atent la detalii, empatic fata de suferinta animalelor, intr-o continua perfectionare si vreau impreuna cu dumneavoastra sa colaboram pentru a avea grija de sanatatea micilor nostri prieteni necuvantatori ce ne iubesc nespus.

Janna Ababii

Janna Ababii

Doctor

Absolventa a facultatii de Medicina Veterinara Cluj, promotia 2015.
Am decis sa urmez studii in domeniul medical veterinar datorita afectiunii fata de animale precum si datorita sentimentului de compasiune fata de suferinta lor.
Sunt pasionata de lumea microscopica si doresc sa ajung sa cunosc cat se poate de bine acest univers imens ca sa pot apoi sa imi aplic cunostintele in favoarea sanatatii celor ce nu stiu sa vorbeasca dar stiu sa te iubeasca mai mult ca oricine.

Monica Morosanu

Monica Morosanu

Doctor

Am absolvit Facultatea de Medicina Veterinara, din cadrul U.S.A.M.V. Iasi, promotia 2006. In cele mai importante etape ale vietii am fost insotita de prieteni necuvantatori, alegerea profesiei fiind un mod de a le multumi. Fiecare pacient si fiecare etapa de diagnostic reprezinta pentru mine o provocare, dar si o mare responsabilitate. Sunt o persoana dinamica, increzatoare, ma inspira si ma ambitioneaza fiecare zambet care insoteste un animal sanatos. Lucrez in cadrul clinicii VetZone din martie 2014 intr-o echipa minunata alaturi de care am aprofundat cunostintele medicale acumulate pana in present.

Gihan Arzoiu

Gihan Arzoiu

Doctor

Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti , promotia 2012. Am ales aceasta cariera stiind ca am foarte multe de oferit lumii si celor din jur. Sunt tanar, dedicat si practic medicina veterinara din pasiune si dragoste pentru animale. Este o profesie care imi ofera posibilitatea sa invat si sa evoluez profesional si ca om in fiecare zi.
Competente: medicina interna si endocrinologie, cardiologie, dermatologie.

Adrian Pioara

Adrian Pioara

Doctor

Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara, Bucuresti, promotia 2014. Am ales aceasta profesie din pasiune, animalele reprezentand pentru mine un reper important in viata, prin exemplu de devotament pe care ni-l ofera zi de zi.

Catalin Radu

Catalin Radu

asistent veterinar

Absolvent ``Colegiul tehnic Pontica``

Mirela Vasile

Mirela Vasile

Asistent veterinar

Optimista din fire, cu o energie debordanta si dorinta de autodepasire, mereu atenta cu cei din jurul meu, imi exprim cu usurinta compasiunea, sinceritatea, respectul si generozitatea. Cred in mine, in taria si curajul pe care le am spre a suporta dificultatile ce pot aparea zi de zi. Consider ca ma identific cu intreaga echipa Vet Zone si sunt convinsa ca, dand dovada de profesionalism, vom ajunge la performanta.

Mariea Panciu

Mariea Panciu

-

Absolvent a a liceului cu profil veterinar, promotia 1983-1987 din Slobozia jud Ialomita,motivata de dorinta de a cunoaste cat mai mult din tainele meseriei, m-au determinat sa accept toate provocarile aparute in cei peste 22 ani de meserie ca pe mari oportunitati : asistenta in ferma de taurine, insamantari artificiale,circumscriptie sanitar-veterinara,farmacie veterinara. Sansa de a lucra intr-o echipa dinamica si devotata meseriei,intr-un spital unic in Dobrogea ,cum este Spitalul VetZone, reprezinta prilejul de a aprofunda tainele acestei meserii nobile.

Alin Ionel

Alin Ionel

Asistent veterinar

Am absolvit Colegiul tehnic Pontica, promotia 2015. Optimist din fire si demn de tot ceea ce fac, am urmat aceasta profesie datorita afectiunii fata de animale. Imi urmez gandul mereu cu zambetul pe buze. Fiecare animalut tratat nou pentru mine inseamna o provocare. Imi place sa invat cat mai multe din tainele acestei profesii si nu am sa ma dau batut niciodata. Activitatea mea a inceput acum putin timp in Spitalul VETZONE alaturi de o echipa dinamica si bine dezvoltata. Consider ca ma regasesc usor in aceasta echipa si sper ca impreuna sa ajungem la performanta.

Marian Avram

Marian Avram

Asistent veterinar

Absolvent al Colegiului Tehnic ``Pontica`` promotia 2010. Experienta profesionala 4 ani, angajat al Spitalului Veterinar VETONE din 2012. Specializat in cosmetica canina si felina.

Munteanu Emilian

Munteanu Emilian

asistent veterinar

Cuzma Antonina

Cuzma Antonina

front desk officer

Absolventa a Universitaii Ovidius, Facultatea de Istorie si Stiinte politice, specializata pe ``relatii internationale si studii europene``. Curs de calificare - ``tehnician veterinar``. Sunt iubitoare de animale, fapt pentru care m-am orientat catre acest loc de munca pentru a fi in preajma lor si pentru a invata mai mult despre ele. Sunt o fire realista, putin timida. Relationez usor cu animalele si consider ca acest fapt se datoreaza simtului lor deosebit de a anticipa bunele intentii ale omului.