Suntem aici pentru prietenul tău!

Face parte din familia ta. Răsplătește-i bucuria pe care ți-o aduce în fiecare zi și menține-i sănătatea!
Noi îi oferim servicii medicale complete.

Suntem aici pentru prietenul tău!

Face parte din familia ta. Răsplătește-i bucuria pe care ți-o aduce în fiecare zi și menține-i sănătatea! Noi îi oferim servicii medicale complete.

Spitalul veterinar Vet-Zone: de 15 ani, dedicați sănătății animalelor, în program permanent!

Aparatură de ultimă generație

Abordăm probleme medicale complexe într-o sală ultramodernă de chirurgie cu anestezie inhalatorie.

Spitalul este dotat cu laborator de analize, echografie, endoscopie, radiologie, stomatologie, sală de internare monitorizată permanent, ambulanță și salon de cosmetică.

Pasiune pentru sănătatea lor

Suntem o echipă de opt medici veterinari specializați pe diferite domenii și opt asistenți.

Te așteptăm să-ți oferim indrumări și sfaturi despre cum să-i menții sănătatea animalului tău, despre nutriție, exerciții fizice, prevenție și multe altele.

Specialități medicale

Chirurgie: de la cele mai simple intervenții precum sterilizările până la operații complexe ortopedice și de urgență, oftalmologie, dermatologie, medicină internă, analize de laborator, imagistica, boli infecțioase, medicină preventivă, parazitologie, medicină de urgență, obstetrică-ginecologie.
Efectuam examen trichineloscopic!Luxatie completa tarso- metatarsiana, pisica.

Cele mai frecvente accidente au loc afara insa, iata, ca si in casa acestea pot avea loc, si de multe ori afecteaza grav starea de sanatate a animalutului Cazul de astazi: pisicuta, accidentata -intuim  faptul ca si-a prins piciorul la calorifer Luxatie completa tarso- metatarsiana. Diagnosticul pus clinic la examinare…

Mesaje de la clienții noștri:

Mulțumesc întregului staff Vetzone pt. profesionalismul cu care va faceți meseria, pt iubirea pe care ați afișat-o față de Roby și pentru sprijinul moral oferit în cele 3 săptămâni de tratament. Cu toate că mârâia la fiecare posesor de uniformă medicală, sunt sigur că s-a atașat de voi toți! Va mulțumesc încă o data pt tot efortul depus. Îmi pare rău că nu pot da mai mult de 5 stele, cu siguranță le meritați pe deplin. Cosmin Răducu

Te așteptăm pe facebook!

Ai o intrebare? Scrie-ne un mesaj: