ECHIPA

După 15 ani de practică medicală veterinară, în care am tratat mii de cazuri, am învățat că medicina nu are limite. Și că întotdeauna există loc pentru a îmbunătăți actul medical pentru micii nostri pacienți. Ne unește dragostea față de animale și scopul nostru final este sănătatea lor!
Echipa Vet-Zone

Vetzone, cel mai mare spital veterinar privat din Dobrogea este modelul de excelenta in medicina veterinara si ingrijirea pacientilor.

Utilizam tehnologii avansate combinate cu cercetarea de ultimă oră pentru a oferi ingrijire optima pentru toate animalele.

Toti medicii veterinari din echipa noastra au certificate autorizate pentru acest domeniu de activitate si au la activ mai multe cursuri in domeniu.

Echipa noastra iti sta la dispozitie oricand ai nevoie!

Oferim servicii veterinare complete, de la consultatii, pana la analize de laborator si chirurgie veterinara, acoperind competentele necesare pentru ca animalele noastre de companie sa creasca frumos si sanatos. tratamente si ingrijire medicala veterinara de specialitate pentru animale mari și mici.


Laurentiu Leica

Medic Primar Fondator

Am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară UASMV la Iași promoția 2003. În anul 2005, am absolvit cursuri de masterat în domeniul Clinică și Epidemiologie Veterinară din Iași. În anul 2007, titlul de Medic Primar. Actual doctorand al Facultății de Medicină Veterinară București - Clinica de Parazitologie. Sunt un medic dedicat și în permanență evoluție profesională. Îmi doresc că prin eforturile mele și ale echipei pe care o conduc, să oferim cele mai profesionale acte medicale. Competențe: ortopedie , oftalmologie, medicină internă, chirurgie generală. Ideea construirii unui spital veterinar a venit când am realizat că pentru a salva cât mai multe animăluțe și pentru a oferi un act medical de calitate, trebuie îndeplinite și alte condiții decât cele dintr-o clinică simplă, condiții care țin de sterilitate, de întreținerea post-operatorie, tipul anesteziilor etc.


Cristina Leica

Medic

Am absolvit facultatea de medicină veterinară din cadrul USAMV IAȘI, promoția 2005. Sunt o persoană sociabila, dinamică, optimistă, cu mare putere de înțelegere pentru cei din jur. Îmi place să comunic permanent cu oamenii, să ascult ce au de spus, să interacționăm în permanență. În cadrul echipei ocup funcția de manager al spitalului.


Morosanu Monica

Medic

Am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară, din cadrul U.S.A.M.V. Iași, promoția 2006. În cele mai importante etape ale vieții am fost însoțită de prieteni necuvântători, alegerea profesiei fiind un mod de a le mulțumi. Fiecare pacient și fiecare etapă de diagnostic reprezintă pentru mine o provocare, dar și o mare responsabilitate. Sunt o persoană dinamică, încrezătoare, mă inspiră și mă ambiționează fiecare zâmbet care însoțește un animal sănătos. Lucrez în cadrul clinicii VetZone din martie 2014 într-o echipă minunată alături de care am aprofundat cunoștințele medicale acumulate până în prezent.


Balan Andra

Medic

Dobrescu Octavian

Medic

Lesu Marius

Medic

Pioara Mihai

Medic

Platon Catalin

Asistent

Parcalabescu Gabriela

Asistent

Brotea Costel

Asistent

Ionescu Elena

Asistent

Marin Simona

Asistent manager

Ignat Ana Maria

Asistent manager

Burdusanu Iulia

Intretinere