Servicii medicale

Chirurgie

Spitalul VETZONE dispune de o sală ultramodernă de chirurgie cu anestezie inhalatorie, monitor de anestezie, cameră de oxigen postoperatorie, incubator cu nebulizator și aerosoli. De la cele mai simple intervenții precum sterilizările până la operații complexe ortopedice și de urgență, medicii noștri sunt gata să ofere un act medical de înaltă ținută. Pentru tratamentul post-operator, animalele pot fi internate în spitalul nostru și supravegheate permanent de personal calificat până la revenirea completă.

OFTALMOLOGIE

Oferim consult de specialitate, tratamente și intervenții chirurgicale oftalmologice. Clinică dispune de un facoemulsificator – dispozitiv utilizat în tratamentul cataractei cu ajutorul ultrasunetelor.

DERMATOLOGIE

Consultații de specialitate, analize și teste de laborator pentru toate tipurile de afecțiuni dermatologice.

MEDICINĂ INTERNĂ

Spitalul nostru dispune de mijloace de diagnosticare, terapie și prevenire a bolilor organelor interne.

ANALIZE DE LABORATOR

Investigații performante cu ajutorul mijloacelor din propriul laborator și prin intermediul altor laboratoare de specialitate cu care colaborăm.

IMAGISTICĂ MEDICALĂ

Examene radiologice și ecografie de înaltă precizie.

PARAZITOLOGIE

Medicii noștri vă vor asigura scheme corecte de vaccinare și deparazitare iar patrupedul dumneavoastră va fi mereu vesel și sănătos.

BOLI INFECȚIOASE

Cu ajutorul testelor rapide disponibile în clinică, cu ajutorul laboratoarelor de specialitate și a datelor clinice, suntem în măsură să depistăm bolile determinate de agenți infecțioși și să aplicăm o schemă eficientă de tratament companionului dumneavoastră.

MEDICINĂ PREVENTIVĂ

Primești îndrumări și sfaturi despre cum sa-i menții sănătatea animalului tău în funcție de anotimp, despre nutriția adecvată vârstei și istoricului lui medical, despre exerciții fizice care îi pot îmbunătății starea de bine și multe altele.

MEDICINĂ DE URGENȚĂ

Medicul nostru de gardă este pregătit non-stop să trateze probmele medicale de urgență.

OBSTRETICA-GINECOLOGIE

Efectuăm sterilizări masculi și femele, operații cezariene, piometru și alte intervenții din sfera ginecologică.