user

MESAJE DE LA STAPANII PACIENTILOR NOSTRI:


Profesionalism, Promptitudine și Dedicație! Am un câine de talie mare care are o infecție la urechea stânga de aprox 6 luni. Din cauza durerii nu lasă pe nimeni să se apropie de el inclusiv stăpânii. Am fost la 4 cabinete veterinare în acest răstimp. Căutăm o modalitate care să ne ajute să ne apropiem de el, să-l putem duce la medic și să-i administrăm tratamentul local. Peste tot am primit același răspuns: "îl aduceți la noi". Cum să-l aduc dacă el nu lasă pe nimeni să se apropie (ce să mai vorbim de pus leșa sau botniță)?
Au trecut astfel 6 luni timp în care infecția s-a mărit. Am ajuns să-mi fac remușcări și sufeream alături de el. Astăzi am apelat la Vetzone. Au înțeles cazul și au venit în câteva minute la domiciliu. L-au anesteziat de la distanță și l-au transportat apoi cu ambulanță veterinară direct la clinică. Aici au făcut lamă, au administrat antibiotic injectabil și au aplicat spălături la urechea infectată care avea deja crustă(!). Toate acestea în decurs de 2 ore! Leo este acum sub tratament la domiciliu sub observație.
Mulțumesc, Vetzone! Sunteți o echipă minunată! *Feedback după 2 zile: Leo nu mai schelălăie de durere, mănâncă bine și da din coadă... Recunoscător vine la noi și ne linge mâinile. Recunoștință lui o îndrept și către voi, suflete salvatoare!
user
Adriana Laura
Client Vet Zone

Singurul spital de medicină veterinară cu adevărat profesionist din constanța, și nu numai...aici am reușit să depistez Babesioza cățelului meu drag , un ciobănesc german de 2 ani. Fusesem deja la alte 2 cabinete unde mi-au spus că a fost otrăvit și că trebuie eutanasiat... astăzi mă bucur alături de igor, că am ajuns la Vetzone
user
Toma Cucu
Client Vet Zone

Profesionalism! Ăsta e cuvântul care descrie VETZONE. Să vă prezint pe scurt cazul lui Biju: Sâmbătă, la oră 14:00 am ajuns cu motănelul meu care era în stare critică la clinică. Până să ajung la VETZONE, pe Biju l-au mai văzut doi medici (unul dintre ei, renumit în Constanța), iar amândoi l-au tratat superficial astfel încât starea lui s-a înrăutățit de luni când a fost văzut prima data de medic până sâmbătă când am ajuns cu el la VETZONE. Deși era sâmbătă, în clinică erau 4 medici care l-au consultat și au încercat să-i pună un diagnostic corect. (Nu știu la câte clinici găsești sâmbătă după-amiază patru medici) Starea lui era foarte proastă, nu mai reacționa în niciun fel, avea temperatură 35, iar șansele lui de supraviețuire erau minime. Analizele au ieșit foarte proaste, temperatură nu creștea deși avea lampă cu infraroșu pe el, bidoane cu apa caldă, iar perfuzia ajungea în corpul lui încălzită. După două ore de investigații, s-a descoperit că vezică lui urinară era spartă de cel puțin o saptanana, iar el era otrăvit de propria urină care era în tot abdomenul lui. Deși a fost riscant, toată echipă s-a mobilizat extraordinar și l-au operat.
Operația a fost dificilă, el a fost intubat, există riscul să nu reziste anesteziei, pentru un moment chiar l-au pierdut, dar Biju a rezistat miraculos. Experiență este foarte mult scurtată, au fost momente dramatice, însă datorită întregului personal toată povestea s-a terminat cu bine, iar astăzi este stabil (temperatură a crescut la 38, creatinină scăzând la 2 de la 13) urmând că în zilele următoare să fie externat.
Mulțumesc întregii echipe care s-a mobilizat extraordinar și a dat dovadă de tot profesionalismul și toată dăruință pentru a-l salvă. Mulțumesc, doamnă Mariana pentru că făcut că toată noaptea albă să treacă mai repede cu poveștile spuse :). Mulțumesc, dr. Leică care a riscat să-l opereze și l-a readus la viață.
user
Alexandra Iacob
Client Vet Zone

Aș vrea să mulțumesc întregii echipe Vetzone, tuturor doctorilor și asistentelor/ asistenților care s-au ocupat de Tupy și nu exclud pe nimeni, deoarece efectiv toată lumea s-a ocupat de el . Datorită profesionalismului, a implicării lor și a comunicării eficiente avute în prealabil pe facebook, Tupy a scăpat de o boală grea, parvoviroza. Va mulțumesc din suflet, și, deși a mai reacționat "violent" la tratament , Tupy vă mulțumește și el! Voi reveni oricând la această clinică care nu are egal în Constanța!
user
Bordea Alexandra
Client Vet Zone
Programeaza-te acum!